Sidebar

08
Mon, Aug
Meciuri 2017

Meciuri 2017 (12)

Friday, 01 September 2017 09:04

Haiducii Baia Mare-Sport Team 2-6(1-2)

Written by

 

Meciul s-a desfasurat vineri 01.09.2017, pe terenul de pe Valea Borcutului, fiind considerat revansa la jocul din luna iunie cand cei de la Sport Team au invins cu 7-2.
Primul gol a fost inscris in minutul 10 de oaspeti prin Bogdan Birle, care scapa singur pe contraatac si-l invinge pe Bogdan Petrut(0-1).
In minutul 25 scorul devine 0-2, autor Sergiu Fagi, care patrunde pe partea dreapta si suteaza puternic in stanga portarului echipei gazda.sptbm4
Dupa mai multe ocazii la ambele porti, in minutul 40, Liviu Indreica de la Haiducii reduce din handicap(1-2), in urma unei lovituri libere de la aproximativ 20 m, cand suteaza la coltul scurt al portarului Edy Costin.


Dupa pauza echipa Sport Team, este cea care conduce ostilitatile in teren si in minutul 60, scorul avea sa devina 1-4 prin doua goluri inscrise de acelasi Bogdan Birle, ambele pe contraatac.
Gazdele reusesc sa reduca scorul la 2-4, in minutul 65, prin Marius Eftimie, care scapat din marcaj, patrunde pe partea dreapta si suteaza in dreapta portarului Edy Costin.


In continuare cei care rateaza ocazii clare de a marca sunt gazdele, insa cei de la Sport Team, cu mai multa experienta in jocuri, îi taxeaxa pe cei de la Haiducii, prin alte doua goluri inscrise de Alin Gavrila(sut din interiorul careului de 16 m, in dreapta portarulu) si prin Bogdan Trif, care de la aproximativ 25 m, trimite mingea peste portarul gazdelor si scorul final devine 2-6.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Razvan Dorca si Dan Hrusca.


Echipele:
Haiducii:Bogdan Petru, Darius Coste, Dragos Chiva, Cristian Szatmari, Claudiu Put, Alexandru Luchenciuc, Mircea Marian, George Robas, Florin Danila, Nicolae Chis, Liviu Indreica, Marius Eftimie si Cosmin Chioran.Antrenor Marius Eftimie.


Sport Team:Edy Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Vasile Terec, Cristian Magurean, Florin Florea, Sergiu Fagi, Daniel Luputi, Cristian Barbos, Bogdan Trif, Bogdan Birle, Alin Gavrila, Marius Cardos, Virgil Ratiu si Rares Pop-Popescu.Antrenor Ioan Marchis.

Saturday, 16 September 2017 09:00

Sport Team Baia Mare-Dinamic Grosi 7-4(3-0)

Written by

 

Saptamana trecuta, joi 07.09.2017, ora 17.30, pe terenul de pe Valea Borcutului, s-a desfasurat partida amicala de fotbal dintre echipa de old-boys Sport Team Baia Mare si cea de Liga a V-a Dinamic Grosi.
Avand in vedere ca, la Grosi prin plecarea la Topitorul Ferneziu a unui numar mare de jucatori, s-a format o noua echipa, aceasta a solicitat un meci de pregatire cu echipa Sport Team.


Meciul s-a desfasurat in nota de dominare a echipei baimarene care in minutul 20 conducea cu 3-0, prin golurile inscrise de Bogdan Birle, Florin Florea si Cristian Barbos.sptbm2
Cu toate ca, scorul era favorabil echipei de old-boys, meciul a fost unul deschis, cu multe faze la ambele porti, oaspetii ratand in prima repriza trei ocazii clare de a reduce scorul, insa portarul Edy Costin a salvat echipa de a primi goluri.


In repriza a doua cei din Grosi, in min. 55, reduc din handicap prin Gabi Bolte, insa baimarenii mai inscriu de doua ori, prin Bogdan Birle si Alin Gavrila, scorul devenind 5-1, (min. 65).
Pana la finalul jocului se joaca pe contre si ambele echipe inscriu pe rand, respectiv:cei de la Sport Team, prin Bogdan Birle si Rares Pop-Popescu, iar cei din Grosi, prin Gabi Bolte, Raul Nastai si Cristian Bora, meciul fiind castigat de baimareni cu 7-4.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Dan Hrusca si Adrian Dorca.


Echipele:
Sport Team:Edy Costin, Sorin Bozantan, Dorin Avram, Vasile Terec, Cristian Magurean, Florin Florea, Ionut Pop, Rares Pop-Popescu, Bogdan Trif, Bogdan Birle, Cristian Barbos, Daniel Gheighis, Marius Cardos si Alin Gavrila.Antrenor Ioan Marchis.


Dinamic:Gheorghe Hermina, Adrian Ban, Marius Herteg, David Laczi, Paul Rezmives, Cristian Bora, Gabriel Bolte, Casian Petrovan, Florin Lazar, Daniel Laczi, Ioan Farcas, Alexandru Marian, Gabriel Prelucran si Raul Nastai.Antrenor Florin Bora.
Urmatorul meci pentru Sport Team, va avea loc sambata 16.09.2017, ora 17.00, cu echipa de old-boys Curtici-Arad.

Wednesday, 30 August 2017 07:55

Sport Team Baia Mare-Minerul Razoare 2-2(1-1)

Written by

Miercuri 23.08.2017, de la ora 17.45, s-a desfasurat partida revansa de fotbal old-boys, dintre Sport Team si Minerul Razoare, in meciul anterior disputat in septembrie 2016, scorul a fost favorabil gazdelor care au invins pe terenul din Tg. Lapus cu 3-2.joc

Meciul s-a desfasurat pe terenul de pe Valea Borcutului, excelent pregatit de administratorul acestuia Vasile Dan.
Primii care deschid scorul sunt cei de la Sport Team, in minutul 23, prin Cristi Barbos, dupa mai multe ocazii la poarta lui Ioan Berlingher.
In continuare jocul se desfasoara pe contre, fiecare echipa ratand mai multe ocazii de a marca, insa cei doi portari Edi Costin si Ioan Berlingher fiind la post.
Egalarea se produce in minutul 41, cand cei de la Razoare scapa pe contraatac si Catalin Ungur marcheaza pentru 1-1.
Repriza a doua a fost din nou echilibrata, ambele echipa ratand cate 2-3 ocazii de a marca, scorul ramanand 1-1 pana in minutul 78, cand un aparator de la gazde comite fault in careu si arbitrul Alexandru Bella acorda lovitura de la 11 metri, scorul devenind 1-2, in urma golului inscris de Ioan Berlingher.
Pana la finalul meciului, cei care ataca mai mult sunt gazdele si in minutul 88 reusesc egalarea prin Bogdan Birle si astfel jocul se termina 2-2, rezultatul fiind echitabil.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Paul Bujor si Dan Hrusca.
Echipele:
Sport Team:Edi Costin, Darius Mihut, Virgil Ratiu, Florin Frent, Sorin Bogman, Stefan Costea, Daniel Gheighis, Vasile Maxim, Rares Pop-Popescu, Ionut Pop, Cristian Barbos, Bogdan Trif, Florin Florea si Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.
Minerul:
Ioan Berlingher, Claudiu Bude, Gavril Pop, Ioan Heres, Danut Sigheartau, Cornel Nodis, Catalin Ungur, Andras Banyai, Valer Pop, Ionut Pop, Grigore Costenar, Nicolae Giurgiu, Nicolae Cosma si Catalin Pop.Antrenor Adrian Gabriel Farcas.

Tuesday, 18 July 2017 07:42

Vital Baia Mare-Sport Team 5-3(3-1).

Written by

 

      Meciul a avut loc joi 13.07.2017, pe terenul din Satu Nou de Sus si a fost considerat revansa la meciul din 2016, cand cei de la Sport Team s-au impus cu 9-1, pe terenul din Sasar.
Astfel, pentru acest meci, vitalistii s-au intarit cu câțiva jucatori mai tineri si jocul, cum era si firesc a decurs in favoarea lor.
In minutul 10 era deja 2-0 pentru Vital, prin golurile inscrise de Alex Chiusbaian si Ionut Cutoiu.


Pana la pauza se mai inscriu doua goluri, respectiv prin acelasi Alex Chiusbaian de la gazde si Daniel Luputi de la oaspeti,(3-1), scor cu care se termina prima repriza.
Dupa reluarea jocului, cei de la Sport Team, revin mai bine in joc si in minutul 60 reusesc sa reduca din handicap la 3-2, prin Ionut Simon, insa pe fondul unor atacuri sustinute a acestora, gazdele îi surprind pe contraatac si reusesc sa inscrie din nou prin Alin Budea(4-2).

meci

In minutul 75, la o nesincronizare a apararii oaspetilor, scorul avea sa devina 5-2, in favoarea vitalistilor, golul fiind inscris de Zoli Kovacs.
Pana la final oaspetii incearca sa mai micsoreze diferenta pe tabela de marcaj si reusesc prin Sergiu Fagi, in min 85(5-3), si astfel victoria celor de la Vital a fost una meritata dupa aspectul jocului.
Arbitraj foarte bun asigurat de Norbert Kemenes, Bogdan Muresan si Catalin Erdei.


Echipele:
Vital:
Ioan Stan, Flaviu Frisan, Ionut Cutoiu, Romi Brandusan, Gheorghe Zoicas, Vasile Rus, Zoli Kovacs, Cristi Birle, Carol Telegdi, Adrian Duma, Alex Chiusbaian, Alin Budea, Denis Filip si Iulian Giurgi.Antrenori Cristian Morocos si Marcel Mihut.


Sport Team:Edi Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Vasile Terec, Cristian Magurean, Ionut Simon, Tinu Bogman, Florin Florea, Rares Pop-Popescu, Sergiu Fagi, Cristian Barbos, Daniel Luputi, Bogdan Trif si Ioan Marchis.Antrenor Ioan Marchis.
Pentru Sport Team urmeaza vineri 21.07.2017, o deplasare la Sighetu Marmatiei, unde vor disputa un meci in compania celor de la A.S. Maramuresu'.

In 01.07.2017, echipa de fotbal old-boys Sport Team Baia Mare, s-a deplasat la Cutici-Arad, unde la invitatia echipei OLD BOYS Frontiera 1975 Curtici, a disputat un meci amical.

Jocul a avut loc pe stadionul fostei echipe de Liga a III-a, Frontiera Curtici, bine intretinut, echipa care in prezent activeaza in Liga a IV-a.
Echipa de fotbal old-boys din Curtici, a fost infiintata in anul 1975, la initiativa d-lui Stefan Roza, fost sef al Restaurantului Central din Curtici, care a adunat toti prietenii chelneritelor din subordine si astfel s-au pus bazele echipei.
curticiDe-a lungul anilor a jucat meciuri cu echipele de old-boys U.T.A. Arad, Vagonul Arad, Strungul Arad, Pecica si anual cu echipe din Ungaria.
Un meci important a avut loc inainte de anii 1989, cand o echipa de studenti americani au participat la un turneu in Romania si la finalul vizitei au jucat un meci cu echipa din Curtici.
Curticenii se mandresc si cu fostul mare jucator al U.T.A. Arad, Leonida Nedelcu II, selectionat si in nationala Romaniei, care a jucat doua meciuri pentru echipa de old-boys din Curtici.
Meciul cu echipa din Baia Mare, cu o medie de varsta mai redusa fata de cei din Curtici, a inceput in nota de dominare a echipei gazda, care in minutul 8 inscriu prin Ioan Naghi, echipa Sport Team, reusind egalarea doar in min. 25.(1-1), prin Bogdan Birle.
Baimarenii sunt condusi din nou in min.30(2-1), prin golul inscris de Cosmin Zaharia, insa cu doua minute inainte de finalul primei reprize, acelasi Bogdan Birle, aduce egalarea 2-2.
Dupa reluarea jocului, jucatorilor echipei gazda li se termina "benzina" si astfel in minutul 60, baimarenii preiau conducerea pe tabela de marcaj(2-3), din nou prin Bogdan Birle(cel mai bun de pe teren), iar pana la final, reusesc desprinderea la 2-5, prin golurile marcate de Sergiu Fagi si Bogdan Trif.
Arbitrajul a fost asigurat de Gherghe Mocanu, Ioan Birla si Marian Gheorghe.
Echipele:
Frontiera 1975 Curtici: Ioan Locaciu Nicolae Tarle, Teodor Jivan, Vince Almasi, Danut Negrau, Liviu Negrau, Radu Julean, Sorin Grecu, Iulian Mot, Doru Bulboaca, Marian Fincean, Lucian Bulboaca, Stefan Roza, Ioan Naghi si Cosmin Zaharia.
Sport Team:Darius Mihut, Daniel Gheighis, Raul Maghear, Vasile Terec(cpt.), Ionut Simon, Florin Frent, Cristian Barbos, Rares Pop-Popescu, Ionut Pop, Sergiu Fagi, Bogdan Birle, Bogdan Trif, Edi Costin si Ioan Marchis.
Echipa Sport Team, multumeste gazdelor pentru frumoasa primire si ospitalitatea de care au dat dovada.

 

Tuesday, 27 June 2017 09:56

Unirea Seini-Sport Team Baia Mare 4-0(2-0).

Written by

Fotbal old-boys.

Vineri 23.06.2017, de la ora 18.00, pe stadionul din Seini, s-a desfasurat partida de fotbal dintre echipa Unirea din localitate si Sport Team Baia Mare.
Meciul a fost in mare parte la discretia echipei din Seini, care a folosit in lot mai multi jucatori din cadrul echipei de Liga a IV-a.

19260214 1885477928389907 1444897342156735426 n
Primul gol a venit in min. 10, cand Artur Crisan scapa din marcaj si singur cu portarul Edi Costin, inscrie in dreapta acestuia.
La doar cateva minute, folosind aceeasi schema, Adrian Campan primeste o minge in adancime si ridica scorul la 2-0.
Pana la pauza jocul se echilibreaza, ambele echipe irosind ocazii de a marca.
Dupa reluare, in echipa din Baia Mare survin cateva modificari tactice si astfel, timp de 20 minute domina meciul, insa ratarile jucatorilor Japo Lukacs, Sorin Bozantan si Bogdan Birle, l-au evidentiat pe portarul seinean Darian Foltos.
Pe fondul dominarii jocului de catre baimareni, gazdele reusesc pe un contraatac sa mareasca scorul la 3-0, prin Larentiu Cozma, iar pana la final inscriu din nou prin Adrian Campan, scorul devenind 4-0.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Raul Cormos si Adrian Maris.


Echipele:
Unirea:Darian Foltos, Vasile Dobrican, Laurentiu Cozma, Tiberiu Farnati, Bogdan Tentea, Costin Bura, Mihaita Boje, Adrian Campan, Raul Barbus, Ovidiu Horotan, Artur Crisan, Vlad Bogdan, Stefan Craciun, Marius Morariu, Alin Ciobanu, Ioan Carausan si Vasile Czompa.Antrenor Stefan Craciun.


Sport Team:Edi Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Sorin Bozantan, Virgil Ratiu, Florin Frent, Ionut Simon, Sergiu Fagi, Florin Florea, Japo Lukacs, Ionut Pop, Gavrila Alin, Cristi Barbos, Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.


Urmatorul meci pentru Sport Team, va fi in 01.07.2017, la Curtici-Arad, cu echipa de old-boys Frontiera 1975 Curtici.

Thursday, 01 June 2017 17:22

Samsung Baia Mare-Sport Team Baia Mare 5-3(2-3)

Written by

Fotbal old-boys.

Miercuri 31.05.2017, de la ora 18.30, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, s-a desfasurat meciul de fotbal old-boys, dintre echipele baimarene Samsung si Sport Team, scor final 5-3 in favoarea gazdelor, la pauza 2-3.
Meciul a fost in mare parte echilibrat, doar unele greseli individuale din partea celor de la Sport Team, au facut ca tabela de marcaj sa arate egalitate intre cele doua echipe.


In prima repriza, cei care au condus ostilitatile in teren au fost oaspetii care au condus de doua ori pe tabela de marcaj la 1-2 si 2-3, goluri marcate in prima repriza pentru Samsung, de catre Dan Malanca si Nelu Dunca, iar pentru Sport Team, de catre Daniel Luputi, Rares Pop-Popescu si Bogdan Trif.
Dupa reluarea jocului, gazdele coordonate foarte bine in teren de Romulus Buia, reusesc sa egaleze la 3-3 prin golul inscris de Paul Achim, iar in continuare controleaza jocul si pana la final se desprind pe tabela de marcaj la 5-3, marcatori Romulus Buia si Nelu Dunca, scor cu care se termina meciul.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Mircea Bogdan si Raul Cormos.samsungEchipele:


Samsung Baia Mare:

Ioan Hicea, vasile Deac, Andrei Blidar, Doru Todoaca, Eduard Bossa, Dan Malanca, Vasile Clitan, Romulus Buia, Vasile Durus, Cristian Muresan, GabrielBoga, Cristian Pop, Iulian Trif, Calin Farcas, Marius Petean, Paul Achim, Nelu Dunca, Ioan Maries si Florin Muresa.Antrenor Vasile Durus.


Sport Team:

Edi Costin, Darius Mihut, Daniel Gheighis, Florin Frent, Vasile Terec, Virgil Ratiu, Paul Moisa, Cristian Barbos, Rares Pop-Popescu, Daniel Luputi, Ionut Pop, Bogdan Trif, Florin Florea si Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.

 
Friday, 16 June 2017 17:15

Sport Team-Haiducii Baia Mare 7-2(2-1).

Written by

Fotbal old-boys.

Aniversare cu o victorie, a meciului cu nr. 100, in contul echipei Sport Team.

sptbm

Meciul a avut loc miercuri 14.06.2017, de la ora 17.00, pe Stadionul Viorel Mateianu.


In prima repriza jocul a fost echilibrat, cu mai multe ocazii la ambele porti aparate de Darius Mihut, respectiv Bogdan Petrut.


Primii care inscriu de doua ori sunt cei de la Sport Team, in min. 23 si 25, prin Bogdan Birle si Alin Gavrila, oaspetii reusind sa reduca din handicap prin Bartolomeu Vakom, in min. 28, repriza I terminându-se 2-1.


Dupa doar 4 minute de la reluarea jocului, oaspetii benificiaza de o lovitura de pedeapsa si Bogdan Marchis inscrie pentru 2-2.


La acest scor, jucatorii de la Sport Team, sunt "treziți" de pe margine de antrenorul Ioan Marchis si astfel, jocul se desfasoara mai mult in terenul oaspetilor, acestia reusind sa inscrie cinci goluri consecutive prin Bogdan Birle, Bogdan Trif-2, Daniel Luputi si Cristian Barbos, scor final 7-2.


Astfel, jucatorii de la Sport Team si-au luat revansa dupa meciul anterior castigat de Haiducii cu 6-3.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Catalin Erdei si Raul Cormos.

haiducii
Echipele:


Sport Team:

Darius Mihut, Edi Costin, Daniel Gheighis, Dorin Avram, Sorin Bozantan, Florin Frent, Ionut Avram, Virgil Ratiu, Daniel Luputi, Calin Bud, Rares Pop-Popescu, Cristian Barbos, Bogdan Birle, Alin Gavrila si Bogdan Trif.Antrenor Ioan Marchis.


Haiducii:

Bogdan Petrut, Calin Borza, Viorel Coste, Radu Matesan, Doru Rus, Bogdan Marchis, Dorel Neagota, Catalin Marcu, Mihai Miclaus, Marius Eftimie, IonitaTedy, Bartolomeu Vakom, Liviu Indreica, Dan Badiceanu si Cosmin Chiora.Antrenor Marius Eftimie.


Urmatorul meci pentru Sport Team, va fi saptamana viitoare cu A.S.Nistru.

Friday, 26 May 2017 10:10

Rezultate Cupa Sport Team 2017

Written by


A cincea editie a Cupei Sport Team 2017 diputata pe terenul de pe Valea Borcutului, a fost castigata de echipa organizatoare Sport Team Baia Mare.

        Intrucat echipa Lapusul Tg.Lapus nu a mai putut participa la competitie, meciurile s-au desfasurat fiecare cu fiecare intre cele cinci echipe invitate(Armatura Zalau, Samsung Baia Mare, Mamamuresu Sighet, Old-boys Recea si Sport Team Baia Mare).

zalausptbm

Rezultate meciuri:


Zalau-Sport Team 2-0
Sighet-Recea 1-1
Sport Team-Sighet 1-0
Samsung-Zalau 0-0
Sport Team-Samsung 2-1
Recea-Zalau 2-2
Sighet-Samsung 0-0
Recea-Sport Team 1-3
Zalau-Sighet 1-0
Samsug-Recea1-0

 

 

 


Clasamentul final:
Locul I-Sport Team Baia Mare
Locul II-Armatura Zalau
Locul III-Samsung Baia Mare
Locul IV-Old-boys Recea
Locul V-Maramuresu Sighetu Marmatiei.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Mircea Bogdan si Raul Cormos.

grddf

 

Premii speciale:


Cel mai tehnic jucator Ioan Meleg-Armatura Zalau
Cel mai bun portar Danut Moceanu-Maramuresu Sighet
Golgheterul competitiei Bogdan Birle-Sport Team


De asemenea au fost premiati si cei mai buni fundasi: Dorin Avram-Sport Team Baia Mare si Andrei Nemeti-Old-boys Recea.
Clubul Sportiv Sport Team a mai acordat patru diplome partenerilor media Graiul Maramuresului, TV TL+ Maramures, ActualMM si Radio Transilvania Baia Mare.

 


Sponsorii principali ai competitiei:
Daralina Parkett Darius Baia Mare
GTJ 24/24 Trauk Service Tautii Magheraus.

 

Thursday, 11 May 2017 06:45

Sport Team Baia Mare-A.C.S.Comuna Recea 5-8(3-3)

Written by

 

 

Meciul a avut loc miercuri 10.05.2017, de ora 18.00, pe terenul Viorel Mateianu.


Prima repriza a fost echilibrata, cu un plus pentru Sport Team, care in primele 30 minute conducea cu 3-1, marcatori Cristian Barbos si Bogdan Birle-2, pentru gazde si Calin Sabau pentru oaspeti.recea1005Dupa acest minut, la Recea intra in teren fostul mare jucator de liga I, Cristi Vasc, si printr-o coordonare buna a jocului ii pune in mod repetat pe coechiperi, pe contraatac si astfel pana la pauza se produce egalarea(3-3)., prin golurile marcate de Marian Sabadas si Vlad Nemeti.

In repriza a doua la oaspeti se mai produce o modificare si intra in teren un alt fost mare jucator de liga I, Romulus Buia, care impreuna cu Cristi Vasc si juniorul de 16 ani Darian Sabadas, reusesc sa adjudece victoria pentru Recea(5-8), marcatori pentru Sport Team Bogdan Birle si Cristian Barbos, respectiv Darian Sabadas-4 si Vlad Nemeti, pentru oaspeti.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Paul Bujor si Mircea Bogdan.


Echipele:
Sport Team:Edi Costin, Daniel Chendrean, Vasile Terec, Cristian Magurean, Ionut Simon, Cristian Barbos, Rares Pop-Popescu, Andrei Ionut Pop, Sergiu Fagi, Japo Lukacs, Bogdan Birle, Gavrila Alin, Florin Florea, Virgil Ratiu si Daniel Luputi.Antrenor Ioan Marchis.


A.C.S.Comuna Recea:Sorin Serban, Viorel Roman, Gheorghe Mateas, Daniel Dachidan, Cristi Vasc, Darian Sabadas, Razvan Petric, Romulus Buia, Calin Sabau, Vlad Nemeti, Marian Sabadas, Daniel Stan si Andrei Nemeti.Antrenor Marian Sabadas.


Saptamana viitoare, vineri 19.05.2017, Sport Team Baia Mare va organiza a cincea editie a Cupei Sport Team 2017.Echipele participante, locatia si programul urmand a fi comunicat ulterior.