Sidebar

08
Mon, Aug
Meciuri 2015

Meciuri 2015 (19)

Meciuri 2015

Tuesday, 17 November 2015 06:57

Sport Team Baia Mare-Armatura Zalau 5-2(2-1)

Written by
Săptămâna trecută,  pe terenul de pe Valea Borcutului s-a desfăşurat partida amicală de fotbal old-boys dintre Sport Team Baia Mare şi Armătura Zalău, meciul fiind al cincilea dintre cele două echipe.Astfel, pentru continuitatea relaţiei bune dintre cele două formaţii, băimărenii au oferit echipei din Zalău, respectiv veteranului acesteia Vasile Stâncel, o cupă şi o diplomă a prieteniei.

Sport Team Zalau

Jocul a fost dominat în mare parte de echipa gazdă, care deschide scorul  în minutul 16 prin Japo Lukacs, printr-un şut de la marginea suprafeţei de pedeapsă în stânga portarului Călin Pop.(1-0)
Cu toate că, echipa Sport Team a controlat jocul, în minutul 25, Silviu Sebeni de la oaspeţi, scapă pe contraatac şi reuşeşte egalarea.(1-1)
Până la pauză, în urma unui atac pozitional, Japo Lukacs îi pasează foarte bine la Alin Gavrilă, care de la aprox. 18 m şutează peste portarul zălăuan, preluând conducerea.(2-1)
După reluare, tot băimărenii sunt cei care domină şi reuşesc să înscrie de trei ori prin Japo Lukacs-2 şi Cristian Bărbos, ultimul gol înscris de Lukacs fiind după o gafă mare a portarului Călin Pop, care nu nimereşte mingea la aproximativ 25 m şi băimăreanul conduce mingea spre poarta goală.(5-1).
În min. 88, pe fondul relaxării echipei băimărene, Armătura reuşeşte să înscrie pentru 5-2, prin Artur Ciontoş, care scapă singur cu portarul Edi Costin şi şutează de la 8 m în dreapta acestuia.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Cătălin Oţet şi Cătălin Erdei.
Echipele:
Sport Team:Darius Mihuţ, Edi Costin, Daniel Chendrean, Marius Maghear, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Cristian Bărbos, Khadim Der, Rareş Pop-Popescu, Daniel Lupuţi, Bogdan Trif, Gavrilă Alin, Japo Lukacs, Andrei Pop Ionuţ şi Ioan Marchiş.
Armătura:Călin Pop, Adrian Bob, Sorin Chifa, Nicolae Chis-Ciure, Grigore Pop, Ioan Meleg, Alexandru Tamba, Artur Ciontoş, Ferencz Tunygi, Grigore Păşcuţă, Silviu Sebeni, Titus Copceac, Ioan Cătană, Adrian Sturz, Vasile Gavriş şi Attila Birtalan. Antrenor Vasile Stâncel.
Monday, 02 November 2015 06:13

Unirea Seini-Sport Team Baia Mare 1-3(0-2)

Written by

La finele săptămânii trecute, pe terenul din Seini s-a disputat partida amicală de fotbal old-boys dintre echipa Unirea din localitate şi echipa băimăreană Sport Team.
Meciul s-a considerat ca o revanşă la cel din cadrul Cupei Sport Team, disputant în luna mai, când echipa din Seini şi-a adjudecat trofeul chiar în dauna celor de la Sport Team, scor 1-0 pentru seineni.
Această partidă s-a desfăşurat prin dominarea echipei din Baia Mare, care în min. 15 deschide scorul printr-un vole a lui Marius Maghear, în urma unei centrări la colţul lung, din corner.(0-1) 
La doar câteva minute Japo Lukacs măreşte avantajul pentru oaspeţi, acesta şutează puternic de la aproximativ 30 m peste portarul Mihai Botoş.(0-2)12189846 720285064775235 2385201283594580383 n
Până la pauză ambele echipe mai irosesc ocazii de a marca, cele mai importante fiind ale gazdelor prin Silviu Coza şi Artur Crişan, însă portarul Edi Costin a fost la post.
În repriza a doua, jocul a fost mai echilibrat şi după mai multe faze la ambele porţi, oaspeţii reuşesc să înscrie din nou prin Khadim Der, care şutează la colţul scurt de la aprox. 10 metri.(0-3, min.70)
La acest scor gazdele, operează câteva schimbări şi reuşesc să reducă din handicap prin Silviu Coza(cel mai bun de pe teren), care scapă pe contraatac şi singur cu portarul Edi Costin, şutează în dreapta acestuia.(1-3, min.82).
Până la final, gazdele mai ratează de două ori reducerea scorului, prin Ovidiu Horotan şi acelaşi Silviu Coza, meciul încheindu-se cu o victorie meritată a celor din Baia Mare.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Cătălin Oţet şi Cătălin Erdei.
Echipele:
Unirea Seini:Mihai Botoş, Mario Paizoş, Nicolae Boitor, Bogdan Tentea, Vasile Czompa, Ovidiu Horotan, Silviu Coza, Alin Cioban, Constantin Bura, Marius Morariu, Artur Crişan,Ştefan Crăciun, Ovidiu Neamţ, Gheorghe Mare şi Denis Flontaş.
Sport Team:Edi Costin, Daniel Chendrean, Marius Maghear, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Cristian Bărbos, Khadim Der, Ionuţ Pop, Daniel Lupuţi, Japo Lukacs, Bogdan Trif, Gavrilă Alin, Florin Florea şi Ioan Marchiş.

Wednesday, 28 October 2015 06:24

Meci amical Unirea Seini - Sport Team Baia Mare

Written by

Vineri 30.10.2015, orele 15.45, meci amical la Seini, cu echipa de old-boys din localitate.
Plecarea la 14.50 din parcarea de la Universitate(fosta Spanzuratoare)

 
Sport Team Unirea Seini
 
Wednesday, 21 October 2015 06:40

Sport Team Baia Mare-A.C.S. Haiducii Baia Mare 5-5(3-1)

Written by
Fotbal old-boys, meci amical.
 
La sfârşitul săptămânii trecute pe terenul din Tăuţii Măgherăuş, s-a disputat partida revanşă dintre Sport Team Baia Mare şi mai noua echipă de old-boys A.C.S. Haiducii, înfiinţată în Baia Mare, în primul meci disputat în primăvară, această echipă reuşind să învingă pe cei de la Sport Team cu 6-3.

12118857 716498148487260 7394076529782849153 n

Meciul a început foarte bine pentru Sport Team care deschid scorul după doar câteva minute prin Bogdan Bîrle, după un contraatac (1-0), iar după aproximativ zece  minute de la primul gol, echipa gazdă îşi măreşte avantajul la 2-0 prin Rareş Pop-Popescu.
Până la finalul primei reprize oaspeţii reuşesc să reducă scorul la 2-1 prin Bogdan Marchiş, profitând de o bâlbâială a fundaşilor de la Sport Team, însă doar pentru câteva minute pentru că, Bogdan Bîrle măreşte avantajul la 3-1 pentru gazde.
Monday, 12 October 2015 06:17

Inter 07 Sighet-Sport Team Baia Mare 4-3(3-2)

Written by
Inter 07 Sighet-Sport Team Baia Mare 4-3(3-2)
 
Vineri 09.10.2015, de la orele 17.00, pe terenul II al C.S.M. Sighetu Marmaţiei echipa de fotbal old-boys Inter 07 Sighet, care în această perioadă a aniversat 10 ani de la înfiiţare, a invitat la Sighetu Marmaţiei pentru un meci amical echipa Sport Team Baia Mare.
Jocul dintre cele două echipe a fost peste nivelul unor meciuri de Liga a V-a sau chiar de Liga a IV-a, cu multe faze de poartă, apărate sau respinse de portarii celor două echipe.
Scorul a fost deschis relativ repede, în minutul 15 de către jucătorul de la gazde C. Marincean, care primeşte o pasă excelentă de la Ioan Şuştic, printre fundaşii echipei oaspete şi singur cu portarul marchează pentru 1-0.
La doar câteva minute gazdele îşi măresc avantajul prin C. Bizău, acesta rămas singur nesupravegheat, pătrunde pe partea dreaptă şi şutează puternic de la aprox. 10, în dreapta portarului Edy Costin.(2-0).
La acest scor echipa din Baia Mare, la un atac poziţional, reuşeşte să marcheze prin Rareş Pop-Popescu, care driblează mai mulţi jucători din defensiva sigheteană şi şutează de la 10 m. în dreapta portarului Vasile Vlad.(2-1)
În minutul 25, contrar cursului jocului, când Sport Team încerca să egaleze, gazdele în urma unui contraatac, reuşesc să obţină o lovitură de pedepsă, iar jucătorul C. Bizău, măreşte avantajul  la 3-1.
Până la finalul jocului cei din Baia Mare, ratează mai multe oportunitaţi de a reduce din handicap şi reuşesc până la urmă să înscrie prin Cristian Bărbos, care pătrunde pe partea stângă şi-l învinge pe Vasile Vlad.(3-2)
După reluare, se joacă pe contre, ambele echipe ratează desprinderea pe tabela de marcaj, însă oaspeţii reuşesc egalarea în minutul 60, când Bogdan Bârle scapă pe contraatac şi înscrie.(3-3).
Până la final, jocul creşte în intensitate  şi ambele echipe au avut ocazii de a marca, cei doi portari remarcându-se prin devierea în extremis a unor şuturi trase la poartă.
După ce arbitrul Emil Dăncuş a indicat cele trei minute de prelungire, la un corner acordat pentru echipa din Sighet, Petru Stan primeşte mingea la marginea suprafeţei de poartă şi din vole trage puternic în stânga portarului Darius Mihuţ, reuşind să aducă vitoria pentru coechipierii săi.(4-3).
Echipa Sport Team Baia Mare, felicită echipa gazdă pentru aniversarea celor 10 ani de la înfiinţare şi le urează succes în continuare şi viaţă lungă în activitatea sportivă.
Arbitraj bun asigurat de Emil Dăncuş.
Echipele:
Inter 07 Sighet:V.Vlad, Stan Ghe., I. Lavruc, G.Mihnea, M.Tiple, C. Bizau, P. Stan, I. Dradici, A.Stan , I.Sustic,C. Marincean, M. Arba, Ionut Sustic, V.Cornel.
Sport Team:Edy Costin, Darius Mihuţ, Marius Maghear, Vasile Terec, Cristi Măgurean, Florin Florea, Călin Bud, Rareş Pop-Popescu, Khadim Der, Cristi Bărbos, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle şi Ioan Marchiş.
Thursday, 17 September 2015 07:40

Viitorul Gardani - Sport Team Baia Mare

Written by
La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de fotbal old-boys, Sport Team Baia Mare a fost invitată de către echipa Viitorul Gârdani, la un meci revanşă, care s-a desfăşurat pe terenul din localitate.
Meciul a fost dominat în mare proporţie de cei din Baia Mare, însă numai neşansa a făcut ca scorul să fie deschis chiar din primele minute de către aceştia, ratând în primele 20 minute trei ocazii clare de a marca prin Japo Lucaks, Alin Gavrilă şi Cristi Bărbos.Tot în acest timp şi gazdele ratează o ocazie prin Adi Dumitraş, care singur cu postarul Edi Costin nu reuşeşte să-l învingă.
Friday, 04 September 2015 07:53

A.C.S. Satu Nou de Jos-Sport Team Baia Mare 5-6(2-3)

Written by

 

Joi 03.09.2015, de la orele 18.30, pe terenul din Satu Nou de Jos, s-a desfăşurat partida amicală de fotbal dintre echipa din localitate, care activează în Liga a V-a şi echipa de old-boys Sport Team Baia Mare.
Meciul a fost echilibrat şi cu multe faze de poartă, însă cei care deschid scorul în minutul 18, sunt cei de la Sport Team prin Japo Lukacs, care fructifică foarte bine o centrare de pe partea stângă de la Cristi Bărbos.(0-1).
La doar câteva minute gazdele reuşesc egalarea prin Mihai Herţa care şutează din 6 m. în dreapta portarului Edi Costin.(1-1, min. 21), dar imediat oaspeţii preiau conducerea prin Sorin Bozântan, în min. 25,(1-2).

 

Fotbal, meci de pregatire pentru .A.S. Independenta Baia Mare(feminin) in compania celor de la Sport Team.

Săptămâna trecută, pe terenul din Ferneziu, s-a desfăşurat partida amicală de fotbal dintre echipa nou promovată în Superliga Naţională de fotbal feminin, A.S. Independenţa Baia Mare şi cea de old-boys Sport Team Baia Mare.

Meciul a avut drept scop de a ajuta echipa feminină în procesul de pregătire inainte de începerea campionatului.Astfel, chiar de la inceputul meciului, antrenoarea Codrea a folosit mai multe scheme de joc încercând să ţină cât mai mult ,,piept,, băieţilor.
În prima repriză jocul a fost foarte disputat, iar scorul a fost egal 3-3, golurile fiind marcate de către Marian Alexandra şi Danila Roberta -2, respectiv Cristian Bărbos-2 şi Alin Gavrilă.

Friday, 21 August 2015 17:10

A.S. Nistru-Sport Team Baia Mare 1-3(1-0)

Written by

Vineri de la orele 18.45, pe terenul din Tautii Magheraus s-a disputat partida amicală de fotbal dintre echipa de old-boys Sport Team Baia Mare şi echipa nou reorganizată şi înscrisă în liga a V-a, A.S. Nistru.
Meciul în prima repriză a fost echilibrat, cu un plus pentru echipa gazdă care reuşeşte să înscrie în minutul 22 în urma unui atac pe partea dreaptă, când jucătorul Ricardo Vakon pătrunde în viteză printre fundaşii de la Sport Team şi de la 15-16 m şutează puternic în stânga portarului Edy Costin,(1-0). 
Tot în prima repriză ambele echipe ratează situaţii de a marca, însă scorul rămâne neschimbat, remarcându-se la ocazii ambii portari Gabi Crisan si Edy Costin..

Tuesday, 11 August 2015 08:42

A.S.Carmen Satulung-Sport Team Baia Mare 2-2(2-2)

Written by


La sfârşitul săptămânii trecute pe terenul din Satulung s-a desfăşurat partida amicală de fotbal dintre noua echipă de Liga a V-a, A.S. Carmen, înfiinţată la nivelul comunei Satulung şi Sport Team Baia Mare.
Meciul a fost foarte echilibrat, ambele echipe irosind ocazii de a marca, însă cei care dechid scorul relativ repede, sunt cei din Satulung prin Vasile Codreanu, care speculează o bâlbâială a apărării de la oaspeţi şi înscrie printre picioarele portaului Darius Mihuţ.(1-0, min 10).
La o altă fază de atac, acelaşi jucător Codreanu, primeşte foarte bine o centrare de la Eugen Boldijar şi singur cu portarul măreşte avantajul la 2-0, min 22.
La acest scor, cei din Satulung reduc ,,acceleraţia,, şi profitând de acest aspect, oaspeţii marchează în min 30, în urma unei incursiuni pe partea dreaptă a lui Daniel Gheighiş, îi pasează foarte bine la Cristi Bărbos şi de la marginea suprafeţei de poartă acesta din urmă marchează în dreapta portarului Liviu Blenche.(2-1)

Page 1 of 2