Sidebar

Sport Team

Sport Team

Friday, 02 September 2022 12:46

ALEGERI LA CLUBUL SPORT TEAM BAIA MARE

ALEGERI LA CLUBUL SPORT TEAM
 
Ioan Marchiș, reconfirmat ca președinte al Clubului Sportiv Sport Team Baia Mare.
 
Joi 14.04.2022, în cadrul Adunării Generale a Clubului Sportiv Sport Team Baia Mare, au avut alegeri pentru Consiliul Director.
Președintele în exercițiu Ioan Marchiș, a prezentat ordinea de zi care a cuprins următoarele puncte:
 
alegeri2022.jpg
1.Darea de seamă privind activitățile desfășurate și rezultatele obținute de echipă în perioada mandatului;
 
2.Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2022;
 
3.Raportul cenzorului privind activitatea contabilă a clubului în anul 2021;
 
4.Propuneri de modificare a Regulamentului intern;
 
5.Aprobarea cuantumului cotizaţiei pe anul 2022
 
6.Propuneri privind modificarea cap.III, al.1, din Actul de constituire al clubului;
 
7.Analiza prezențelor la activitatea sportivă a membrilor clubului, în perioada 2021 și trim.I 2022;
 
8.Aprobarea primirii ca membru de onoare al clubului, a d-lui Ciocian Ioan și înmânarea legitimației;
 
9.Alegerea componenței Consiliului Director al Clubului Sportiv Sport Team BaiaMare, format din:
-președinte;
-prim vice-președinte;
-doi vicepreședinți;
-doi membri;
-un secretar;
 
10.Alegerea cenzorului;
 
La Adunarea Generală, din cei 28 membri, au fost prezenți 21, 6 au votat prin împuternicire, iar un membru nu a participat la vot.
În urma exprimării voturilor, noul Consiliu Director este format astfel:
 
-Președinte-Ioan Marchis;
-Prim vice-președinte-Cristian Bărbos;
-Vicepreședinți-Ciprian Coste și Gavrilă Alin;
-membri-Bogdan Țentea și Daniel Gheighiș;
-Secretar-Edi Costin.
 
Tot cu aceasta ocazie, s-a propus și s-a votat ca, antrenorul echipei, Ioan Marchiș, să fie ajutat de antrenorul secund Darius Mihuț.
 
Mult succes noii echipe de conducere și staffului tehnic!
⚽FOTBAL OLD BOYS⚽
 
✅Joi 14.04.2022, de la orele 17.45, pe terenul din satul Săsar, noua echipă de fotbal Old boys Comuna Recea a invitat pentru un meci amical, pe mai titrata echipă Sport Team Baia Mare.
✅Echipa din Recea, este nou înființată și este alcătuită din jucători din toate satele aparținătoare comunei Recea, având vârsta de peste 30 ani.
?Promotorii echipei sunt Marian Sabadâș și Călin Bud, încă jucători activi la Sport Team.?recea1
✅Fiind doar la al doilea meci de când s-au constituit, primul fiind în 29.03.2022, în compania echipei Old Boys Atletic Baia Mare, pe care au învins-o cu 3-2, aceștia nu au mai reușit să facă față mult mai experimentatei echipe Sport Team Baia Mare, pierzând meciul cu scorul de 1-5(0-1).
❗Prima repriză a fost mai echilibrată, fiecare echipă având ocazii de a deschide scorul, însă doar impreciziile atacanților, au făcut să nu se marcheze până în min 40, când Ibrahima Konate de la Sport Team, trimite un "lob" din afara careului de 16 m, peste portarul Gheorghe Prodan, ieșit în afara suprafeței de poartă și astfel repriza se termină cu 1-0 pentru oaspeți.
❗În repriza a doua celor din Recea, li s-a terminat "benzina", și astfel, cei de la Sport Team, înscriu încă de patru ori prin Daniel Lupuți, Cristian Bărbos, Rareș Pop-Popescu și Mihai Herța, care a fost și autorul la două "asisturi", meciul încheindu-se cu scorul 1-5.
?Arbitrajul a fost asigurat de Marius Bărbus, Iulia Marchiș și Cristi Ioan Sasu.
 
✅Echipele:
Old Boys Recea:
Prodan Gheorghe, Balaj Cosmin, Talpoș Călin, Sărmasag Ionuț, Rus Florin, Ruse Florin, Nemeș Radu, Popan Călin, Muruga Lucian, Marchiș Ionuț, Buciuman Ioan, Buciuman Florin, Bud Călin, Sabadâș Marian, Nemeș Gheorghe, Șomcutean Cosmin, Măgurean Radu, Hauși Vlad. Antrenor: Muscă Gheorghe
 
✅Sport Team:
Edi Costin, Dănuț Triff, Marius Cardos, Ionuț Șimon, Vasile Terec(cpt.), Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Bogdan Țentea, Ciprian Coste, Ionuț Pop, Ibrahima Konate, Daniel Lupuți, Rareș Pop-Popescu, Mihai Herța, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Gavrilă Alin și Ovidiu Dărăban.Antrenor principal Ioan Marchiș.Antrenor secund Darius Mihuț.
 
‼️Echipa Sport Team Baia Mare urează mult succes echipei de fotbal old boys Recea, nou apărută în peisajul fotbalistic băimărean și la cât mai multe meciuri, iar conducerii acesteia multă perseverență în formarea unui grup competitiv care sa dăinuie în timp.‼️
 
Sâmbătă 26.03.2022, de la ora 13, pe terenul sintetic de la Şcoala Generală nr. 3 din Baia Mare, Asociaţia Sportivă ASCO CF Baia Mare, preşedinte Aurel Azoiţei, a organizat Cupa ASCO 2022, la care pe lângă echipele ASCO I și II, au mai fost invitate echipele: Fan Sport Baia Mare, Sport Team Baia Mare şi Echipa Artiştilor din Baia Mare.cupa ASCO
 
Cele cinci echipe au jucat fiecare cu fiecare, conform tabelei Berger, iar în urma rezultatelor înregistrate, echipa Sport Team Baia Mare, a repurtat victorii la toate celelalte patru echipe, astfel:
 
Sport Team-Fan Sport 3-0, marcatori Cristian Bărbos 2 şi Rareş Pop-Popescu;
Sport Team-ASCO 2 3-0, marcatori Onişor Nicorec, Cristian Bărbos şi Ciprian Coste;
Sport Team-ASCO I 4-0, marcatori Cristian Bărbos 2 şi Rareş Pop-Popescu 2
Sport Team-Echipa Artiştilor 3-1, marcatori Rareş Pop-Popescu 2 şi Cristian Bărbos;
 
În urma meciurilor disputate, clasamentul a fost următorul:1.Sport Team, 2. ASCO II, 3. ASCO I, 4. Fan Sport, 5. Echipa Artiştilor.
 
Primele trei echipe au fost recompensate cu câte o cupă şi o diplomă, iar cele clasate pe locurile 4 şi 5, cu câte o diplomă.
 
Premii speciale:
Cel mai bun portar Darius Mihuţ-Sport Team Baia Mare
Golgheterul turneului Cristian Bărbos-Sport Team Baia Mare, cu 6 goluri.
Cel mai bun jucător Ştefan Reznek-Fan Sport Baia Mare.
Cel mai bun fundaș Vasile Mariș-ASCO CF.
 
Organizatori competiţiei au recompensat jucătorii cu premiile speciale, cu câte o diplomă, iar responsabilul cu pagina „Vocea Fotbalului din Maramureş” Adelin Ovidiu Pop, a oferit acestora câte o medalie, iar Clubulu ASCO CF Baia Mare, o cupă specială pentru modul de organizare a turneului.
 
Echipa câştigătoare Sport Team Baia Mare, a avut în componenţă, următorii jucători:Darius Mihuţ, Ciprian Coste, Ovidiu Dărăban, Marius Hindli, Călin Bud, Alin Pop, Mihai Herţa, Onişor Nicorec, Rareş Pop-Popescu şi Cristian Bărbos.Antrenor Ioan Marchiş.
 
Repriza a III-a, s-a desfășurat cu succes la Restaurantul "Elegance" din Baia Mare, unde Echipa Artiștilor a ocupat Locul I.
 
✅Duminica 6 martie 2022, la Restaurantul Carpați din Baia Mare, echipa de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare a sărbătorit 10 ani de la înființarea acestui club.Fiind luna Mărțișorului și sărbătoarea femeii, jucătorii și-au invitat la eveniment și soțiile sau prietenele.10ani
✅În deschidere, președintele clubului, Ioan Marchiș a cerut să se țină un moment de reculegere In Memoriam Alexandru Bela,⚰️ arbitrul care a fost alaturi de echipa Sport Team, prin arbitrarea unui număr de 129 meciuri din cele 164 disputate în cei zece ani de activitate sportivă.
✅A urmat felicitarea de ziua lor a tuturor femeilor prezente la aniversare, fiindu-le oferite câte o floare,??? prin secretarul clubului Edy Costin și jucătorul Bogdan Țentea.
✅În continuare au fost premiați nouă jucători care au activat zece ani la echipă, încă de la înființarea acesteia precum și jucătorii care sunt și ei de cinci ani la echipă.???
 
❗Ioan Marchis a primit din partea echipei, o distincție pentru întreaga activitate în calitate de președinte, antrenor și jucător, iar Alin Gavrilă, de asemenea pentru loialitatea și perseverența de care a dat dovadă în calitate de fost președinte timp de patru ani și de jucător activ la echipă.???
Tot o distincție a primit și vicepreședintele Bogdan Trif, pentru sprijinul financiar anual acordat echipei.???
 
❗Au fost premiați și cei mai buni jucători ai echipei în cei zece ani de activitate, astfel:cel mai bun jucător Rareș Pop-Popescu, golgheter Bogdan Bîrle și cei trei portari Darius Mihuț, Edy Costin și Dănuț Triff, precum și cei mai buni jucători în anul 2021, astfel:Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle, Rareș Pop-Popescu, Darius Mihuț, Daniel Luputi și Vasile Terec.???
 
✅S-au mai acordat diplome pentru garderobierul și căpitanul echipei Vasile Terec, firmei de spălătorie administrată de Marian Sabadâș, fotografului-editor Călin Bud și celor mai noi jucători la echipă.???
 
❗Pentru promptitudine și obiectivitate, în prezentarea activităţilor sportive, clubul a acordat câte o diplomă mass-mediei locale, respectiv:Graiul Maramureșului, Baia Mare Sport, Știri vasiledale.ro și Tl+ Baia Mare.???
La aniversare au fost prezenți și foștii jucători ai echipei, Cristian Bogdan și Mario Bela, care au primit și ei câte o diplomă.
 
Atmosfera a fost întreținută de formația de muzica populară condusă de Marian Sarmași, solistă Bianca Jarda.???
‼️La multi ani Sport Team!‼️
Friday, 21 January 2022 11:51

Fotbal în sală, Cupa Prieteniei

 
⚽Dumbrava Ciolt câștigă turneul⚽
 
Echipele SPORT TEAM I și II pe podium și cu două premii speciale.
✅In 21.01.2022, de la ora 18.00, în sala de sport din Șomcuta Mare, echipa de fotbal old boys "Dumbrava" Ciolt, a organizat "Cupa Prieteniei 2022", fiind invitate echipele Sport Team I și II din Baia Mare și F.C. Blue Boys din Șomcuta Mare.
✅Fiecare din cele patru echipe au jucat câte două meciuri, rezultatele fiind următoarele:
✔️Dumbrava Ciolt-Sport Team I 1-1
✔️Sport Team II-Dumbrava Ciolt 2-4
✔️F.C.Blue Boys-Sport Team II 1-5
✔️Sport Team I-F.C.Blue Boys 2-1
Clasament:cUPA cIOLT
1.Dumbrava Ciolt 4 p(5-3)
2.Sport Team I 4 p(3-2)
3.Sport Team II 3 p(7-5)
4.F.C.Blue Boys 0 p(2 -7)
Arbitrul turneului Raul Cormoș.
 
✅La competiție a fost prezent și primarul orașului Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, care a oferit echipelor cupele și diplomele pregătite de organizatorii competiției.
✅Au fost acordate și premii speciale, astfel:
Cel mai bun jucător Mihai Herța-Sport Team Baia Mare.
Cel mai bun portar Edy Costin-Sport Team Baia Mare.
Golgheterul turneului Claudiu Indre-Dumbrava Ciolt.
Totodată, a fost premiat și arbitrul Raul Corniș.
 
✅Din partea paginii de Facebook "Vocea Fotbalului" din Maramureș, a fost prezent Adelin Ovidiu Pop, care a acordat câte o cupă fiecărei echipe, iar celor cu premii speciale, câte o plachetă.
✅De asemenea, din partea Ziarului on-line, MaramureșMedia, a fost prezentă Rely Miko Indre.
⚽Echipele:
⚽Dumbrava:Pop Vlad, Temian Marius, Ciolte Adrian, Mărieș Dan, Indre Claudiu, Cioltea Dragomir, Ciolte Alin, Ciolte Dănuț, Ciupa Daniel și Maxim Vasile.Coordonator Lică Șilimon.
⚽Sport Team I:Dănuț Trif, Ciprian Coste, Vasile Terec, Florin Frenț, Ibrahima Konate, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Bogdan Trif.Coordinator Ioan Marchis.
⚽Sport Team II:Edy Costin, Dorin Avram, Gheorghe Mateaș, Marian Sabadâs, Mihai Herța, Florin Florea, Virgil Rațiu, Daniel Gheighiș și Ionuț Pop.Coordonator Ioan Marchiș.
⚽F.C. Blue Boys:Chira Vlad, Bărbuș Claudiu, Bărbus Marius, Chince Sebastian, Siladi Sergiu, Cardoș Marius, Ardelian Răzvan și Dumitraș Radu.Coordonator Cardoș Marius.
✅Repriza a III-a s-a desfășurat la Căminul Cultural ,"Gheorghe Lazăr" din Ciolt, unde "sarmalele" cioltenilor au fost la înălțime.
✅Echipa Sport Team Baia Mare mulțumește pentru invitație la această Cupă a Prieteniei și pentru fair-play-ul de care toți participanții au dat dovada în timpul competiției.
 
❗❗Felicitări Dumbrava Ciolt!❗❗
??
?CRISTIAN BĂRBOS (Sport Team) "Hat-Trick"?
Asco Sportteam
 
?Miercuri 20 octombrie 2021, pe terenul din Satu Nou de Sus, pe o vreme deosebită de toamnă și cu un soare îmbietor pentru sport, s-a desfășurat partida de fotbal old boys dintre echipele prietene ASCO CF Baia Mare și Sport Team Baia Mare, aceasta considerându-se revanșa la meciul din 26 august 2021, dintre cele două echipe, când învingători au fost cei de la ASCO, cu scorul de 2-0.
?În prima repriză Sport Team deschide scorul prin Cristian Bărbos(0-1, min. 10), însă la doar câteva minute cei de la ASCO, egalează(1-1), prin Florin Bizău și preiau conducerea cu 2-1, min. 30, prin Claudiu Perșe.
?În ultimele minute din prima repriză, Sport Team controlează mai bine jocul și reușește să înscrie două goluri consecutive, prin Cristian Bărbos și Florin Florea, astfel scorul la pauză a fost(2-3).
?După reluarea jocului, gazdele egalează destul de repede, prin Ionel Condrat(3-3) și jocul se relansează.
 
?În Min. 55, arbitrul Gabriel Pante, acordă o lovitură de la 11 m, celor de la Sport Team, pe care Bogdan Bîrle o ratează, însă acesta se revanșează câteva minute mai târziu, când pe un contraatac, înscrie un gol în dreapta portarului Claudiu Ciceu și mărește avantajul celor de la Sport Team la 3-4.
?Oaspeții mai înscriu de două ori prin Cristian Bărbos și Rareș Pop-Popescu, și scorul devine 3-6, min 70.
?Echipa ASCO, beneficiază și ea în min. 80, de o lovitură de la 11 m, și astfel, aceasta reduce din handicap(4-6), prin Florin Cherecheș.
?Pe fondul unei relaxări a celor de la Sport Team, până la finalul jocului echipa gazdă mai reușește un gol prin Gheorghe Condrat, și scorul devine(5-6. min. 87), însă in ultimele minute nu se mai întâmplă nimic, și cei de la Sport Team termină meciul cu numărul 164 de la înființarea echipei, cu o victorie binemeritată.(5-6).
 
⚽A fost un meci echilibrat și deschis oricărui rezultat, ambele echipe reușind să înscrie multe goluri, prin faptul că, fotbalul old boys se desfășoară fără brutalități sau comportamente nesportive, jucătorii respectându-se reciproc, ceea ce face ca echipele să devină prietene, nu rivale, dând dovadă de fair play, iar repriza a III-a, continuă de obicei la marginea terenului.
 
?De menționat că, echipa Sport Team Baia Mare, a reușit azi să-l "înregimenteze" în lot pe jucătorul Onișor Nicorec(35 ani), fost jucător la trei echipe din Liga I din Ungaria(Eto Gyor, Mezokovesd-Zsory și Szeged Grosics Akademia). Acesta anterior a mai jucat la Unirea Dej, Rapid București și Farul Constanța. În meciul de azi, Onișor s-a remarcat printr-un joc elegant și bine gândit, urmând să se adapteze cât mai repede la echipă, pentru a acoperi foarte bine mijlocul terenului, alături de Rareș Pop-Popescu, urându-i pe această cale ‼️"Bun venit la echipă"! ‼️
 
✅Arbitraj foarte bun, asigurat de tinerii arbitri, Gabriel Pante, Lorand Farkaș și Viorel Zete.
 
ECHIPELE:
??ASCO CF:Claudiu Ciceu, Robert Bandy, Claudiu Perșe, Florin Bizău, Cristian Păcurar, Gheorghe Soponar, Aurel Azoiței(cpt.), Marian Mihăilă, Sorin Birle, Gheorghe Condrat, Ionel Condrat, Mircea Hauși, Nicolae Dabija, Radu Mureșan, Florin Cherecheș și Ionuț Mariș.Antrenor Aurel Azoiței.
 
??SPORT TEAM:Darius Mihuț, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Florin Frenț, Ciprian Coste, Ionuț Pop. Daniel Lupuți, Onișor Nicorec, Rareș Pop-Popescu, Marian Sabadâș, Daniel Gheighiș, Cristian Bărbos, Florin Florea, Mihai Herța și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.
 
⚽Echipa Sport Team Baia Mare, aduce mulțumiri d-lui viceprimar al Orașului Baia Sprie, Ștefan Sarca, care a pus la dispoziție terenul din Satu Nou de Sus, în condiții bune.❗
Wednesday, 01 January 2020 06:56

Clasament golgeteri 2020

Clasamentul actualizat la zi al golgeterilor din cadrul echipei Sport Team Baia Mare 

Acest clasament este actualizat in urma meciurilor disputate de echipa pe teren mare pe anul 2020

GOLGETERI 2020 TEREN MARE

 

Photo

Numele jucatorului

Total goluri

 bl16269309361012 Barbos Cristian 3
bl16272356922638 Gheighis Daniel 1
 Barbos Cristian Daniel

Bud Calin

1

CHENDREAN DANIEL Florea Florin 1
POP ANDREI IONUT Pop Ionut 1

6732896

TOTAL IN 2019

7

 

 

Friday, 01 January 2021 06:14

Clasament golgeteri 2021

Clasamentul actualizat la zi al golgeterilor din cadrul echipei Sport Team Baia Mare 

Acest clasament este actualizat in urma meciurilor disputate de echipa pe teren mare pe anul 2021

GOLGETERI 2021 TEREN MARE

 

Photo

Numele jucatorului

Total goluri

 Birle Bogdan

Birle Bogdan

12

 Trif Bogdan Laurentiu

Trif Bogdan

1

Buhai Ionut Buhai Ionut 6
 Barbos Cristian Daniel

Barbos Cristian

11

 Sabadas Marian

Sabadas Marian

1

Herta Herta Mihai 3
Pop Popescu Rares Pop Popescu Rares 7
Luputi Daniel Luputi Daniel 2
Gavrila Alin Gavrila Alin 3
CHENDREAN DANIEL Florea Florin 3
POP ANDREI IONUT Pop Ionut 3

6732896

TOTAL IN 2019

52

 

 

 
⚽⚽SPORT TEAM CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI⚽ Ediția a VIII-a.
 
?? Sport Team câștigă cupa pentru a patra oară.??
 
✅Vineri 23 iulie 2021, de la ora 15.00, pe terenul din Satul Săsar, s-a desfășurat Ediția a VIII-a, Cupei "Sport Team 2021".
 
✅La competiție au participat echipele:Armătura Zalău, Atletic Baia Mare, Old Boys C. S. Seini și echipa organizatoare Sport Team Baia Mare.
✅Cele patru echipe au jucat fiecare cu fiecare, iar câștigătoare a fost echipa organizatoare, Sport Team Baia Mare, care din cele opt ediții, și-a adjudecat patru cupe, celelalte fiind câștigate de Stăruința Buciumi, Unirea Seini, Stăruința Recea și ASCO Baia Mare. 
 echipa teren
‼️Meciuri și rezultate:
 
⚽Atletic Baia Mare-Armătura Zalău 1-4
⚽Old boys C. S. Seini-Sport Team 3-6
⚽Old boys C. S. Seini - Atletic Baia Mare 1-4
⚽Armătura Zalău-Sport Team. 0-2
⚽Old boys C. S. Seini-Armături Zalău.4-0
⚽Sport Team-Atletic Baia Mare 5-3 
 
?Clasament:
 
1.Sport Team Baia Mare 9 p
2.Atletic Baia Mare 3 p(goluri marcate 9)
3.Old boys C. S. Seini 3 p(goluri marcate ?
4.Armătura Zalău 3 p
 atletic teren
 
❗Premii Speciale:
 
Cel mai bun portar Gabriel Pușcaș-Armătura Zalău.
Cel mai tehnic jucător Rareș Pop-Popescu-Sport Team Baia Mare.
Golgheter Bogdan Bîrle-Sport Team Baia Mare.
Cel mai în vârstă jucător Ioan Chiș, Amătura Zalău, 67 ani.
 
 
✅Cu ocazia premierii, Rareș Pop-Popescu, de la Sport Team, a fost recompensat cu o Diplomă, pentru înscrierea golului cu nr. 600, în contul echipei, în meciul dintre Sport Team șiFan Sport Baia Mare, din data de 15 iulie 2021.
 
 
?Arbitri competiției:
Alexandru Bela
Gabriel Pante
Lorand Farkas
Sebastian Pop
 seini teren
⚽LOTURILE ECHIPELIR PARTICIPANTE:⚽
 
 
❗1.SPORT TEAM:
 
Darius Mihuț, Edy Costin, Dănuț Triff, Virgil Rațiu, Dorin Avam, Marius Cardoș, Florin Frenț. Gheorghe Mateiaș, Ionuț Șimon, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Ionuț Pop, Călin Bud, Daniel Lupuți, Marian Sabadâș, Marius Hindli, Florin Florea, Ionuț Buhai, Rareș Pop-Popescu, Gavrilă Alin, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle, Mihai Herța, Vasile Terec și Alexandru Trif. Antrenor Ioan Marchiș.
 
❗2.ATLETIC:
 
Alexandru Stremtan. Alexandru Spătar, Florin Rus, Bertold Bologh, Vasile Kulsar, Doru Fagi, Marius Ciocan, Mario Bela, Sabin Mutu, Alin Nechita, Victor Bulgari, Florin Lazăr, Ionuț Erema, Călin Golban, Irinel Stroiescu, Daniel Eduward și Mircea Marian. Antrenor Mario Bela.
 
❗3.OLD BOYS C. S. SEINI:
 
Ovidiu Oșan. Costin Bura, Mihăiță Bordac, Ștefan Crăciun, Ovidiu Horotan, Marius Horotan, Leontin Fericea, Ovidiu Temian, Sebastian Eva, Vasile Crăciun, Bogdan Boitor, Marius Morariu, Artur Crișan, Cosma, Mihăiță Boje și Bogdan Țentea. Antrenor Ștefan Crăciun.
zalau teren
 
 
❗4.ARMĂTURA ZALĂU:
 
Gabriel Pușcaș, Adrian Bob, Alexandru Tamba, Dinu Costin, Cosmin Maghear, Alexandru Păcurar, Grigore Pășcuță, Nicolae Chiș-Ciure, Artur Ciontoș, Adrian Noțigan, Ferenc Tunyogi, Ionuț Iacob, Paul Georgescu, Nicolae Doroti, Csaba Silaghi, Ioan Chiș și Daniel Băican. Antrenori Vasile Stăncel și Vasile Gavriș.
⚽⚽FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL⚽⚽
 
218384497 2895119900759033 6903332153499838764 n??⚽SPORT TEAM BAIA MARE--FAN SPORT BAIA MARE 5-0(2-0)⚽??
 
⚽Meciul s-a disputat joi 15 iulie 2021, pe terenul din satul Săsar, ocazie cu care aducem mulțumiri administrației locale pentru sprijin.
✅Prima repriză a fost echilibrată, cu un plus pentru Sport Team, care a fost mai pragmatică în joc, reușind să înscrie primul gol din lovitură de la 11 m, în urma unui henț comis de un apărător al oaspeților, autorul golului Daniel Lupuți.(1-0, min 17)
 
⚽În continuare, oaspeții încearcă egalarea, însă nu pot fructifica și ratează mai multe ocazii, prin jucătorii Robert Georgescu și Marius Roșu, portarul gazdelor Darius Mihuț fiind "la post".
✅Pe fondul dominării echipei oaspete Fan Sport, gazdele reușesc o interceptare la mijlocul terenului prin Rareș Pop-Popescu, care îl deschide pe partea stângă pe Cristian Bărbos, iar acesta îi pasează la Alin Gavrilă, și cu "latul" marchează golul doi. (2-0, min. 27).
 
⚽Până la finalul primei reprize, ambele echipe ratează oportunități de a marca, însă repriza se încheie în favoarea celor de la Sport Team.
?Dup reluarea meciului, gazdele pun stăpânire pe joc și după irosirea mai multor ocazii de a marca, Ionuț Pop, mărește avantajul la 3-0, min. 55, printr-un șut de la marginea careului de 16 m., plasat în colțul lung al porții apărată de Nicolae Sighiartău.
 
✅După acest gol, Rareș Pop-Popescu(cel mai bun de pe teren), marchează și el de două ori la "indigo", în urma unor driblinguri la fundașii centrali adverși, acesta pătrunde direct pe centrul porții, și mărește scorul la 5-0, min.75.
⚽Spre finalul meciului, echipa oaspete, mai ratează de trei ori, dar portarul Dănuț Triff, scoate în "extremis" , șuturile atacanților de la Fan Sport.
✅În concluzie, după ocaziile celor de la Fan Sport, rezultatul este puțin exagerat, însă conform zicalei, fotbalul se joacă "pe goluri".
 
?Repriza a III-a, s-a desfășurat la marginea terenului de joc, echipa Sport Team, fiind provocată, la meciul revanșă.
?Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Fazekaș Roland și Pop Sebastian. ?
 
⚽ECHIPELE:⚽
⚽Sport Team⚽: Darius Mihuț, Dănuț Triff, Edy Costin, Gheorghe Mateiaș, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Ciprian Coste, Daniel Lupuți, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Pop, Ionuț Șimon, Florin Frenț, Cristian Bărbos, Gavrilă Alin, Bogdan Bîrle și Bogdan Bîrle. ❗Antrenor Ioan Marchiș.❗
 
⚽Fan Sport⚽:Sighiartău Nicolae, Szilagyi Richard, Durtea Sorin, Cârlan Marius, Roman Daniel, Reznek Stefan, Mare Mircea, Mureșan Ovidiu, Oanea Cristian, Georgescu Robert, Roșu Marius, Achim Alin, Popescu Nicolae, Vakon Ricardo, Piscorean Horea și Vancea Sorin. ❗Antrenor Daniel Roman.❗
 
??⚽Pentru Sport Team, urmează în 23 iulie 2021, ora 15.00, organizarea Cupei "Sport Team 2021"-ediția VIII-a, teren Săsar. ??⚽
Page 1 of 10