F.C.PRIETENIA BM – SPORT TEAM BM

F.C.PRIETENIA BM 3 - 4 SPORT TEAM BM
27 Jun 2024 - 18:00Dumbrăvița
Dorin Pop-Sport Team (hat-trick)
Data: 27 iunie 2024;
Teren: Dumbrăvița;
Marcatori: Attila Piroska (11m), Erno Koniycska (11m), Adrian Bogdan Pop, respectiv Dorin Pop 3 și Rareș Pop-Popescu.
Arbitraj: Dorel Lazin, Giulia Florean și Rareș Fătu.
Meciul s-a disputat în spiritul fair play-ului, ambele echipe au jucat la un nivel ridicat și au etalat un fotbal plăcut.
Cei care deschid scorul au fost oaspeții, în min.21, prin Dorin Pop care preia o minge primită de la Rareș Pop-Popescu, driblează un apărător și marchează în dreapta portarului Petre Koniycska (0-1).
În min 35, gazdele beneficiază de o lovitură de la 11 m., în urma unui henț comis de un apărător de la Sport Team, iar Attila Piroska aduce egalarea(1-1).
Spre finalul primei reprize, le vine rândul și celor de la Sport Team să beneficieze de o lovitură de pedeapsă și Dorin Pop marchează pentru (1-2).
În partea a doua a jocului, ambele echipe au demonstrat ce știu mai bine pe teren, primii care înscriu sunt cei de la FC Prietenia, prin Erno Koniycska, care fructifică din nou o lovitură de la 11 m., după o incursiune de aprox. 20 m., a jucătorului Attila Piroska, oprit doar prin fault în suprafața de pedeapsă (2-2, min. 55).
Urmează o perioadă mai bună de joc a celor de la Sport Team, care marchează de două ori prin același Dorin Pop, care primește o pasă în adâncime de la Ciprian Coste, apoi print-un ,,un-doi” cu Onișor Nicorec, marchează pentru 2-3 min. 65, iar Rareș Pop-Popescu mărește avantajul la 2-4 min.70, în urma unui șut de la 40 m. peste portarul Petre Koniycska, ieșit la marginea suprafeței de pedeapsă.
Spre finalul jocului, F.C. Prietenia reduce scorul la 3-4, prin Adrian Bogdan, care driblează doi apărători la marginea suprafetei de pedeapsă apoi șutează în dreapta portarului Alex Lovasz (3-4, min.88).
Cu această ocazie doi colegi sărbătoriți(Daniel Lupuți și Ionuț Șimon) din cadrul echipei Sport Team Baia Mare au oferit tuturor câte o bere și ceva produse tradiționale.
Echipele:
F.C.Prietenia: Petre Koniycska, Radu Bogdan, Fodor Lucian, Sarca Ștefan, Iosif Beko, Mădăras Mădălin, Erno Koniycska, Oșianu Călin, Attila Piroska, Zorel Rus, Ruscal Cristian, Olimpiu Micle, Adrian Bogdan și Bran Claudiu
Antrenor: Hotya Cosmin
Kinetoterapeut: Sandu Bud
Antrenor cu portarii: Opriș Florin
Sport Team: Alex Lovasz, Darius Mihuț, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Bogdan Țentea, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Ionuț Șimon, Ciprian Coste, Ionuț Pop, Rareș Pop-Popescu, Onișor Nicorec, Daniel Lupuți, Ștefan Dărăban, Daniel Gheighiș, Dorin Pop și Bogdan Bîrle.
Antrenor: Ioan Marchiș.
Următorul meci pentru Sport Team, va fi in 6 iulie 2024, la Baia Mare, returul cu echipa din Spania, F.C.România Barcelona.