ConstruROM
ConstruROM
KRYS Caroserie AUTO.jpg
KRYS Caroserie AUTO.jpg
GTJ 24/24 TRUCK SERVICE
GTJ 24/24 TRUCK SERVICE
Clean Star
Clean Star
Stiri Baia Mare 24
Stiri Baia Mare 24
previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
De la infiintare si pana in prezent CS SPORT TEAM Baia Mare a disputat un numar de 164 de partide cu diverse asociatii sportive, echipe de fotbal divizionare ( liga a IV-a si a V-a ). In toate aceste partide CS SPORT TEAM Baia Mare a inregistrat un numar de 96 victorii, 38 Infrangeri si 30 rezulate de egalitate.   Mai jos aveti rezultatele inregistrate pana in prezent, cu posibilitatea de a vedea si poze de la respectivele partide in GALERIA FOTO & VIDEO      Nr. crt. TEREN MECIUL DATA JOCULUI SCOR 164 SATU NOU DE SUS ASCO CF Baia Mare-Sport Team 20,10,2021 5-6 163 SATU NOU DE SUS Sport Team - F.C. Prietenia ...
CRISTIAN BĂRBOS (Sport Team) "Hat-Trick"   Miercuri 20 octombrie 2021, pe terenul din Satu Nou de Sus, pe o vreme deosebită de toamnă și cu un soare îmbietor pentru sport, s-a desfășurat partida de fotbal old boys dintre echipele prietene ASCO CF Baia Mare și Sport Team Baia Mare, aceasta considerându-se revanșa la meciul din 26 august 2021, dintre cele două echipe, când învingători au fost cei de la ASCO, cu scorul de 2-0. În prima repriză Sport Team deschide scorul prin Cristian Bărbos(0-1, min. 10), însă la doar câteva minute cei de la ASCO, egalează(1-1), prin Florin Bizău și preiau conducerea cu 2-1, min. 30, prin Claudiu Perșe. În ultimele minute din prima repriză, ...
Thursday, 21 October 2021 06:52

ASCO CF. BAIA MARE-SPORT TEAM BAIA MARE 5-6(2-3) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
??
?CRISTIAN BĂRBOS (Sport Team) "Hat-Trick"?
Asco Sportteam
 
?Miercuri 20 octombrie 2021, pe terenul din Satu Nou de Sus, pe o vreme deosebită de toamnă și cu un soare îmbietor pentru sport, s-a desfășurat partida de fotbal old boys dintre echipele prietene ASCO CF Baia Mare și Sport Team Baia Mare, aceasta considerându-se revanșa la meciul din 26 august 2021, dintre cele două echipe, când învingători au fost cei de la ASCO, cu scorul de 2-0.
?În prima repriză Sport Team deschide scorul prin Cristian Bărbos(0-1, min. 10), însă la doar câteva minute cei de la ASCO, egalează(1-1), prin Florin Bizău și preiau conducerea cu 2-1, min. 30, prin Claudiu Perșe.
?În ultimele minute din prima repriză, Sport Team controlează mai bine jocul și reușește să înscrie două goluri consecutive, prin Cristian Bărbos și Florin Florea, astfel scorul la pauză a fost(2-3).
?După reluarea jocului, gazdele egalează destul de repede, prin Ionel Condrat(3-3) și jocul se relansează.
 
?În Min. 55, arbitrul Gabriel Pante, acordă o lovitură de la 11 m, celor de la Sport Team, pe care Bogdan Bîrle o ratează, însă acesta se revanșează câteva minute mai târziu, când pe un contraatac, înscrie un gol în dreapta portarului Claudiu Ciceu și mărește avantajul celor de la Sport Team la 3-4.
?Oaspeții mai înscriu de două ori prin Cristian Bărbos și Rareș Pop-Popescu, și scorul devine 3-6, min 70.
?Echipa ASCO, beneficiază și ea în min. 80, de o lovitură de la 11 m, și astfel, aceasta reduce din handicap(4-6), prin Florin Cherecheș.
?Pe fondul unei relaxări a celor de la Sport Team, până la finalul jocului echipa gazdă mai reușește un gol prin Gheorghe Condrat, și scorul devine(5-6. min. 87), însă in ultimele minute nu se mai întâmplă nimic, și cei de la Sport Team termină meciul cu numărul 164 de la înființarea echipei, cu o victorie binemeritată.(5-6).
 
⚽A fost un meci echilibrat și deschis oricărui rezultat, ambele echipe reușind să înscrie multe goluri, prin faptul că, fotbalul old boys se desfășoară fără brutalități sau comportamente nesportive, jucătorii respectându-se reciproc, ceea ce face ca echipele să devină prietene, nu rivale, dând dovadă de fair play, iar repriza a III-a, continuă de obicei la marginea terenului.
 
?De menționat că, echipa Sport Team Baia Mare, a reușit azi să-l "înregimenteze" în lot pe jucătorul Onișor Nicorec(35 ani), fost jucător la trei echipe din Liga I din Ungaria(Eto Gyor, Mezokovesd-Zsory și Szeged Grosics Akademia). Acesta anterior a mai jucat la Unirea Dej, Rapid București și Farul Constanța. În meciul de azi, Onișor s-a remarcat printr-un joc elegant și bine gândit, urmând să se adapteze cât mai repede la echipă, pentru a acoperi foarte bine mijlocul terenului, alături de Rareș Pop-Popescu, urându-i pe această cale ‼️"Bun venit la echipă"! ‼️
 
✅Arbitraj foarte bun, asigurat de tinerii arbitri, Gabriel Pante, Lorand Farkaș și Viorel Zete.
 
ECHIPELE:
??ASCO CF:Claudiu Ciceu, Robert Bandy, Claudiu Perșe, Florin Bizău, Cristian Păcurar, Gheorghe Soponar, Aurel Azoiței(cpt.), Marian Mihăilă, Sorin Birle, Gheorghe Condrat, Ionel Condrat, Mircea Hauși, Nicolae Dabija, Radu Mureșan, Florin Cherecheș și Ionuț Mariș.Antrenor Aurel Azoiței.
 
??SPORT TEAM:Darius Mihuț, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Florin Frenț, Ciprian Coste, Ionuț Pop. Daniel Lupuți, Onișor Nicorec, Rareș Pop-Popescu, Marian Sabadâș, Daniel Gheighiș, Cristian Bărbos, Florin Florea, Mihai Herța și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.
 
⚽Echipa Sport Team Baia Mare, aduce mulțumiri d-lui viceprimar al Orașului Baia Sprie, Ștefan Sarca, care a pus la dispoziție terenul din Satu Nou de Sus, în condiții bune.❗
Read 276 times Last modified on Thursday, 21 October 2021 06:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.