Sidebar

28
Mon, Sep
Monday, 02 September 2019 09:52

Neighbors Team Baia Mare-Sport Team Baia Mare 6-5(4-1) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Fotbal, Old boys.
meci

Meciul a avut loc 29.08.2019, pe terenul din Săsar, fiind arbitrat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.
Prima repriza a fost cea mai slabă, prestată de Sport Team, în ultima perioadă,(i-a lipsit atacantul Bîrle și încă patru jucători) cu greșeli la mijlocul terenului și în apărare, fapt ce a dus la primirea a patru goluri din partea celor de la Neighbors Team, în timp ce aceasta a marcat doar unul.


Marcatori în prima repriză pentru gazde:Liviu Zoldi, Florian Dumitru, Marius Crișan și Ovidiu Tămâian, iar pentru Sport Team a marcat Cristian Bărbos.
În partea a doua a jocului, prin două mutări tactice în echipa oaspete, aceasta a reușit să-i "țină" în jumătatea lor de teren pe cei de la Neighbors, marcându-le patru goluri prin Marius Hindli, Bogdan Țentea, Rareș Pop-Popescu și Sorin Bozântan. Pe parcursul reprizei, gazdele mai înscriu dintr-o lovitură liberă, bine executată de Liviu Zoldi și pe un contraatac, prin Florin Lazăr, în urma unui luft al unui apărător de la oaspeți. 
Astfel, meciul se termină 6-5, cu o remarcă pentru portarul de la gazde, Marius Bledea, care a închis foarte bine poarta. 

Echipele:
Neighbors Team:Sergiu Man, Marius Bledea, Florin Dumitru, Adrian Dan, Vasile Săcui, Raul Chira, Radu Biba, Flaviu Frișan, Liviu Zoldi, Daniel Moje, Daniel Coman, Romeo Roman, Marius Crișan, Ovidiu Tămâian, Vlad Oltean, Florin Lazăr și Nelu Dunca. Antrenor Flaviu Frișan.


Sport Team:Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Dorin Avram, Bogdan Țentea, Daniel Chendrean, Marius Hindli, Florin Frenț, Ionuț Șimon, Gheorghe Mateiaș, Rareș Pop-Popescu, Mario Bela, Ciprian Coste, Sorin Bozântan, Cristian Bărbos și Daniel Gheighiș.Antrenor Ioan Marchiș. 

Read 441 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.