Sidebar

14
Fri, Aug
Monday, 22 October 2018 08:32

Viitorul Gârdani-Sport Team Baia Mare 3-4(0-3) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Fotbal old boys.
thumbnail
 
Meciul a avut loc vineri 19.10.2018, pe baza sportiva din Tamaia, ce apartine de C.S.Farcasa.
 
În prima repriza cei care controleaza jocul sunt baimarenii, iar in minutul 5 deschid scorul prin Cristian Bărbos, care speculează o neatenție a apărătorilor echipei gazdă si din marginea suprafetei de poarta îl învinge pe portarul Nelu Pop.(0-1).
Pâna la pauza jocul se mai echilibrează, însa echipa Sport Team, mai experimentată si cu mai multe jocuri la activ, mai inscrie de două ori prin Bogdan Bîrle si acelasi Cristian Bărbos, cu toate ca și echipa din Gârdani a ratat câteva ocazii clare de a marca.
 
Repriza a doua, jocul se schimbă total în sensul că, echipa Viitorul Gârdani, având un lot numeros și în componența mai multi jucatori tineri, domină meciul si reusesc egalarea prin Raul Barbul, Adrian Dumitraș și Gabriel Dumitraș(3-3 min.85), asta și datorită unor greșeli nepermise ale unor jucatori din apărarea echipei băimărene.
Totuși până la finalul meciului, Sport Team reușește să marcheze golul victoriei prin Bogdan Bîrle, care a fost lansat pe un contraatac de către Sergiu Fagi și scorul devine 4-3 în favoarea băimărenilor.
La finalul meciului, primarul comunei Gârdani, Gheorghe Tătăran, a oferit ambelor echipe câte o cupă și o diplomă pentru jocul prestat si fair-play-ul de care au dat dovadă.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Răzvan Dorca și Mario Bela.
 
Echipele: 
Viitorul Gârdani:Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Barbur, Paul Botiș, Gică Pop, Adrian Dumitraș, Ionuț Bud, Vlad Dumitraș, Călin Piron, Mircea Sabău, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Andrei Bran, Bogdan Băbaș, Cosmin Băbaș, Raul Zoicaș, Alin Tomșa, Mitică Borodi, Vasile Pirin, Vasile Andreicuț și Gheorghe Tătăran.Antrenor Dani Dragoș.
 
Sport Team:Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Virgil Rațiu, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Daniel Chendrean, Ioan Marchiș, Florin Florea, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Gabriel Szabo.Antrenor Ioan Marchiș
Read 454 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.