Sidebar

14
Fri, Aug
Thursday, 23 August 2018 12:46

Topitorul Ferneziu-Sport Team Baia Mare 7-4(3-2) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Data:23.08.2018, ora 18.30.

Teren Ferneziu.

Meciul a fost dominat in mare parte de echipa de Liga a V-a, Topitorul Ferneziu, care având experienta campionatului, a condus in permanenta pe tabela de marcaj, cu 2-3 goluri.
Sport Team, a incercat sa reduca scorul, insa a reusit doar in prima repriza cand s-a apropiat la 3-2 si cu o ratare monumentala putea egala.


Dupa pauza, pe fondul unor greseli în apararea celor de la Sport Team si a portarului în același timp, echipa Topitorul reuseste sa castige cu 7-4.


Pentru echipa Sport Team, este a doua infrangere intr-un interval scurt, ceea ce trebuie sa dea de gandit atat antrenorului cât si jucatorilor, astfel că, la viitoarele meciuri sa fie o alta abordare din partea tuturor.

topitorulMarcatori:


Topitorul:Daniel Martocian 2, Onoriu Varga 2, Marius Seban, Claudiu Pop si Sergiu Man.


Sport Team:Bogdan Bîrle, Cristian Bărbos, Daniel Lupuți si Rares Pop-Popescu.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Razvan Dorca si Eric Cadar.


Echipele:


Topitorul: Stan Ionut, Varga Andrei, Seleghi Raul, Frisan Flaviu, Varga Andrei, Marius Serban, Dani Laczi, Varga Onoriu, Liviu Zoldi, Ionut Pop, Martocian Daniel, Claudiu Pop, Man Sergiu.Antrenor Flaviu Frișan.

Sport Team: Edi Costin, Cristian Magurean, Ionuț Simon, Dorin Avram, Marius Cardos, Daniel Gheighis, Florin Florea, Marian Sabadâs, Daniel Lupuți, Rares Pop- Popescu, Cristian Bărbos, Marius Hindli, Bogdan Bîrle si Bogdan Trif.Antrenor Ioan Marchiș.


Deși echipa Topitorul Ferneziu a câstigat meciul, dupa acesta s-a luat masura retragerii echipei din campionatul Ligii a V-a.

Read 549 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.