Sidebar

14
Fri, Aug
Wednesday, 30 August 2017 07:55

Sport Team Baia Mare-Minerul Razoare 2-2(1-1) Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Miercuri 23.08.2017, de la ora 17.45, s-a desfasurat partida revansa de fotbal old-boys, dintre Sport Team si Minerul Razoare, in meciul anterior disputat in septembrie 2016, scorul a fost favorabil gazdelor care au invins pe terenul din Tg. Lapus cu 3-2.joc

Meciul s-a desfasurat pe terenul de pe Valea Borcutului, excelent pregatit de administratorul acestuia Vasile Dan.
Primii care deschid scorul sunt cei de la Sport Team, in minutul 23, prin Cristi Barbos, dupa mai multe ocazii la poarta lui Ioan Berlingher.
In continuare jocul se desfasoara pe contre, fiecare echipa ratand mai multe ocazii de a marca, insa cei doi portari Edi Costin si Ioan Berlingher fiind la post.
Egalarea se produce in minutul 41, cand cei de la Razoare scapa pe contraatac si Catalin Ungur marcheaza pentru 1-1.
Repriza a doua a fost din nou echilibrata, ambele echipa ratand cate 2-3 ocazii de a marca, scorul ramanand 1-1 pana in minutul 78, cand un aparator de la gazde comite fault in careu si arbitrul Alexandru Bella acorda lovitura de la 11 metri, scorul devenind 1-2, in urma golului inscris de Ioan Berlingher.
Pana la finalul meciului, cei care ataca mai mult sunt gazdele si in minutul 88 reusesc egalarea prin Bogdan Birle si astfel jocul se termina 2-2, rezultatul fiind echitabil.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Paul Bujor si Dan Hrusca.
Echipele:
Sport Team:Edi Costin, Darius Mihut, Virgil Ratiu, Florin Frent, Sorin Bogman, Stefan Costea, Daniel Gheighis, Vasile Maxim, Rares Pop-Popescu, Ionut Pop, Cristian Barbos, Bogdan Trif, Florin Florea si Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.
Minerul:
Ioan Berlingher, Claudiu Bude, Gavril Pop, Ioan Heres, Danut Sigheartau, Cornel Nodis, Catalin Ungur, Andras Banyai, Valer Pop, Ionut Pop, Grigore Costenar, Nicolae Giurgiu, Nicolae Cosma si Catalin Pop.Antrenor Adrian Gabriel Farcas.

Read 619 times Last modified on Wednesday, 30 August 2017 07:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.