Sidebar

14
Fri, Aug
Thursday, 01 June 2017 17:22

Samsung Baia Mare-Sport Team Baia Mare 5-3(2-3) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Fotbal old-boys.

Miercuri 31.05.2017, de la ora 18.30, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, s-a desfasurat meciul de fotbal old-boys, dintre echipele baimarene Samsung si Sport Team, scor final 5-3 in favoarea gazdelor, la pauza 2-3.
Meciul a fost in mare parte echilibrat, doar unele greseli individuale din partea celor de la Sport Team, au facut ca tabela de marcaj sa arate egalitate intre cele doua echipe.


In prima repriza, cei care au condus ostilitatile in teren au fost oaspetii care au condus de doua ori pe tabela de marcaj la 1-2 si 2-3, goluri marcate in prima repriza pentru Samsung, de catre Dan Malanca si Nelu Dunca, iar pentru Sport Team, de catre Daniel Luputi, Rares Pop-Popescu si Bogdan Trif.
Dupa reluarea jocului, gazdele coordonate foarte bine in teren de Romulus Buia, reusesc sa egaleze la 3-3 prin golul inscris de Paul Achim, iar in continuare controleaza jocul si pana la final se desprind pe tabela de marcaj la 5-3, marcatori Romulus Buia si Nelu Dunca, scor cu care se termina meciul.


Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Mircea Bogdan si Raul Cormos.samsungEchipele:


Samsung Baia Mare:

Ioan Hicea, vasile Deac, Andrei Blidar, Doru Todoaca, Eduard Bossa, Dan Malanca, Vasile Clitan, Romulus Buia, Vasile Durus, Cristian Muresan, GabrielBoga, Cristian Pop, Iulian Trif, Calin Farcas, Marius Petean, Paul Achim, Nelu Dunca, Ioan Maries si Florin Muresa.Antrenor Vasile Durus.


Sport Team:

Edi Costin, Darius Mihut, Daniel Gheighis, Florin Frent, Vasile Terec, Virgil Ratiu, Paul Moisa, Cristian Barbos, Rares Pop-Popescu, Daniel Luputi, Ionut Pop, Bogdan Trif, Florin Florea si Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.

 
Read 698 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.