Sidebar

14
Fri, Aug
Monday, 05 September 2016 06:37

Minerul Răzoare-Sport Team Baia Mare 3-2(2-0) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Minerul Răzoare-Sport Team Baia Mare 3-2(2-0)

Vineri 02.09.2016, de la orele 17.30 pe terenul din Tg. Lăpuş, echipa Sport Team Baia Mare a disputat un meci amical(la iniţiativa lui Valer Pop), cu echipa din Răzoare, în amintirea fostei echipe Minerul din localitate, care în trecut a făcut parte din liga judeţeană de fotbal, la acest meci fiind folosiţi jucători în mare parte din zona oraşului Tg. Lăpuş, printre care şi Cristian Vasc sau Cornel Nodiş.
Meciul a fost echilibrat până în minutul 25, când după două ratări consecutive ale echipei din Baia Mare, prin Cristian Bărbos şi Bogdan Trif, ambii singuri cu poarta goală, gazdele reuşesc să deschidă scorul prin Andraş Banyai, în urma unui şut plasat de la marginea suprafeţei de pedeapsă a portarului Florin Vraja.(1-0)
Contrar cursului jocului, tot gazdele sunt cele care înscriu în minutul 35, când jucătorul Ovidiu Vlaşin scapă din marcajul unui fundaş situat la 30 m. de poarta oaspeţilor şi singur cu portarul plasează mingea în dreapta acestuia.(2-0).
Până la pauză ambele echipe mai ratează situaţii de a marca, însă cei doi portari sunt la post.
După reluare, echipa din Baia Mare se năpusteşte asupra porţii lui Ioan Berlinger(cel mai bun de pe teren), însă nu reuşeşte să reducă din handicap, ba mai mult mai primeşte un gol pe contraatac prin acelaşi Ovidiu Vlaşin(min. 55, 3-0).minerul razoare sport team bm
La acest scor oaspeţii continuă presingul asupra porţii adverse şi în min. 65 reuşesc să înscrie dintr-o lovitură liberă de la 20 m, prin Japo Lukacs(3-1), iar în min. 75 prin Vasile Jeler, care şutează de la aproximativ 10 m printre picioarele apărătorilor echipei gazdă, în stânga portarului Ioan Berlinger.(3-2).
Cu toate eforturile de a egala pe tabela de marcaj, echipa din Baia Mare nu mai reuşeşte să înscrie şi se declară învinsă la primul meci, după pauza de o lună.
Arbitrajul a fost asigurat de Arpad Horvath, Adrian Vlaşin şi Gheorghe Godja.
Echipele:
Minerul Răzoare:Ioan Berlinger, Andrei Buda, Gabriel Farcaş, Claudiu Bude, Dănuţ Sighartău, Gavril Pop, Valer Pop, Andraş Banyai, Marius Şanta, Ovidiu Vlaşin, Adrian Vele, Darius Pop, Cristian Vasc, Ioan Vele, Vasile Herman şi Cornel Nodiş.
Sport Team:Florin Vraja, Ionuţ Pop, Sorin Bozântan, Virgil Raţiu, Cristian Măgurean, Călin Bud, Daniel Lupuţi, Sergiu Fagi, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Japo Lukacs, Vasile Jeler şi Ioan Marchiş.Vineri 10.09.2016 de la orele 12.00, echipa Sport Team va participa pe stadionul Viorel Mateianu, la Cupa "Fan Sport 2016".

Read 564 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.