Sidebar

14
Fri, Aug
Monday, 08 August 2016 07:36

Unirea Săsar(juniori înscrişi la republicani)-Sport Team 5-6(3-2) Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Meciul a avut loc vineri 29.07.2016 de la orele 17.00, pe terenul II din satul Săsar, unde echipa de juniori Unirea(nou înscrisă în campionatul republican de fotbal) , a dat o replică bună celor de la Sport Team, reuşind să conducă încă de la începutul reprizei, cu 2-0 prin golurile marcate de Andrei Gall în min. 5 şi Paul Gherman în min. 12.
În min 25, echipa din Baia Mare beneficiază de o lovitură de la 11 m, în urma unui henţ comis în suprafaţa de pedeapsă de un apărător de la Unirea şi Bogdan Trif reduce din handicap la 1-2, iar la două minute băimărenii egalează scorul la 2-2, prin golul înscris de Japo Lukacs, după trei driblinguri consecutive asupra apărătorilor de la gazde, cu un sut din 6 m. în stînga portarului George Rusu.
Până la pauză se mai consumă ocazii de a marca la ambele porţi, iar în min.43 pe un contraatac, acelaşi Andrei Gall de la Unirea, reuşeşte să mărească avantajul la 3-2.13669144 844992035637870 4681565452899402717 n
Repriza a doua se joacă ,,cap la cap,, ambele echipe joacă deschis şi marchează gol după gol, primele două prin Rareş Pop-Popescu în min. 48(3-3) şi 54(3-4), apoi în min. 56, Alex Sabău de la Unirea Săsar, şutează de la aproximativ 35 m., mingea atinge piciorul unui apărător de la oaspeţi şi intră în poartă peste portarul Darius Mihuţ, ieşit la 16 m.(4-4).
Din nou oaspeţii preiau conducerea prin Bogdan Trif, care în min. 62 în urma unei centrări de la Daniel Lupuţi, şutează puternic din ,,vole,, şi duce scorul la 4-5.
Nici juniorii de la Săsar nu se lasă mai prejos şi pe un contraatac reuşesc egalarea prin Andrei Gall, în min 69, în urma unui şut puternic de la 20 m în stânga portarului Darius Mihuţ(5-5).
Până la finalul jocului oaspeţii reuşesc să-şi adjudece victoria prin golul înscris în min. 78, de Japo Lukaks care preia o pasă foarte bună primită în adâncime de la Daniel Lupuţi şi singur cu portarul George Rusu, marchează pentru 5-6.
Echipa Sport Team Baia Mare felicită echipa din Săsar pentru replica şi jocul prestat şi le urează mult succes în campionatul republican de fotbal.

Arbitraj asigurat de Vlad Mare, Cătălin Erdei şi Sergiu Lucaciu.

Echipele:
Unirea Săsar:George Rusu, Bogdan Coşa, Marian Oană, Bogdan Mureşan, Ioan Tămăşan, Paul Gherman, Paul Maroşan, Casian Buga, Andrei Gall, Alex Gherman, Vasile Miclăuş, Felix Hosu, Adian Jusan, Ovidiu Nagy, Claudiu Pop, Andrei Lingurar şi Alex Sabău.Antrenori Emil Neuschli, Radu Nemeş şi Florin Ungur.

Sport Team:Edi Costin, Darius Mihuţ, Daniel Chendrean, Marius Hindli, Virgil Raţiu, Florin Florea, Japo Lukacs, Rareş Pop-Popescu, Daniel Lupuţi, Alin Gavrilă, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Ionuţ Şimon, Ştefan Costea, Ciprian Costea şi Ioan Marchis
După acest meci echipa va lua o binemeritată pauză până la sfârşitul lunii august.

Read 574 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.